Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op uw vraag

Homan Beveiliging

Homan Beveiling maakt altijd eerst een afspraak voor een persoonlijk gesprek op lokatie. Vervolgens maken wij een vrijblijvende offerte. Na akkoord vangen wij aan met de installatie. Bij oplevering maken we alles in orde als het gaat om nazorg en opvolging.
Ruim 25 jaar geleden is Homan Beveiliging opgericht door Jeroen Homan. Zijn passie was en is om samen met u een veilig gevoel te creëren in en rond uw woning en/of bedrijfspand.
Homan Beveiliging is dé beveiligingsspecialist in de Ronde Venen. Maar ook buiten de Ronde Venen zijn wij een bekend en gerenomeerd beveiligingsbedrijf. Zo hebben wij diverse woningen en bedrijven in Amsterdam en Amstelveen mogen beveiligen en ook in Uithoorn zijn wij bekend. Homan Beveiliging is actief in de provincies Utrecht en Noord- en Zuid Holland.

Alarmsystemen

Een basisalarmsysteem aanleggen bestaat vaak uit 1 centrale kast, 1 code-bediendeel, 2 magneetcontacten, 2 bewegingsmelders, 1 sirene en 1 flitser. Dit komt bij benadering uit op € 1500,00, maar dit betreft een indicatie.

Bij Homan Beveiliging werken we niet met standaard oplossingen en dus ook niet met standaard tarieven. Wij komen altijd even bij u langs om uw situatie te bekijken en maken dan een goede offerte die aansluit op uw wensen.
Jazeker, het is statistisch gebleken, dat inbrekers niet graag bij een woning met een professioneel alarm naar binnen gaan maar dan liever voor de buren kiezen die geen alarmsysteem hebben.
De verzekering verplicht steeds vaker een goed en deugdelijk alarmsysteem inclusief certificaat. Homan Beveiliging is een gecertificeerd bedrijf. Van ons krijgt u een dergelijk certificaat.
De alarmsystemen die wij installeren zijn goedgekeurde alarmsystemen. De systemen maken gebruik van een oude 'legerband' (frequentie). Deze  band is voor professionele alarmsystemen vrijgemaakt om storingsvrij te communiceren. Dat het veilig is blijkt uit het feit dat de verzekering het goedkeurt voor woningen tot risicoklasse 4 en voor bedrijven tot risicoklasse 3.
Zorg altijd dat u een gecertificeerd systeem aanschaft en dat u dit aan laat leggen door een gecertificeerd bedrijf. U wilt natuurlijk wel, dat het dure systeem werkt op het moment dat dit echt nodig is.
Bij Homan Beveiliging werken we niet met standaard oplossingen en dus ook niet met standaard tarieven. Wij komen altijd even bij u langs om uw situatie te bekijken en maken dan een vrijblijvende offerte.
Een basisalarmsysteem aanleggen bestaat vaak uit 1 centrale kast, 1 code-bediendeel, 2 magneetcontacten, 2 bewegingsmelders, 1 sirene en 1 flitser. Dit komt bij benadering uit op € 1500,00, maar dit betreft een indicatie.

Camerasystemen

Dit zijn 2 aparte disciplines en zijn niet gecombineerd. De keuze en omvang van deze twee systemen samen bepalen de uiteindelijke totaalprijs.

Verisure

Deze prijzen kennen wij niet omdat wij geen leverancier zijn van Verisure. We weten wel dat dit systeem in maandbedragen wordt aangeboden. Na afloop is het systeem nog niet uw eigendom en dient u altijd nog een bedrag over te maken om eigenaar van het systeem te mogen worden.
Dit weten wij niet, want wij bieden dit systeem niet aan. Op internet kunnen wij lezen dat het niet altijd eenvoudig is om van de contracten met Verisure af te komen.
 

Beveiliging

  • Zorg altijd dat ramen en deuren gesloten zijn, dit lokt een inbreker niet uit.
  • Zorg voor goed hang en sluitwerk, hiermee kan je een inbreker buitenhouden.
  • Zorg voor magneetcontacten op de gevelopeningen.
Hier kunnen wij u niet mee helpen omdat wij dit niet leveren.