Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op uw vraag

Homan Beveiliging

Homan Beveiling maakt altijd eerst een afspraak voor een persoonlijk gesprek op lokatie. Vervolgens maken wij een vrijblijvende offerte. Na akkoord vangen wij aan met de installatie. Bij oplevering maken we alles in orde als het gaat om nazorg en opvolging.
Ruim 25 jaar geleden is Homan Beveiliging opgericht door Jeroen Homan. Zijn passie was en is om samen met de klant een veilig gevoel te creëren in en rond hun woning en/of bedrijfspand.
Homan Beveiliging is de Beveiligingsspecialist in de Ronde Venen. Maar ook buiten de Ronde Venen zijn wij een bekend en gerenomeerd beveiligingsbedrijf. Zij hebben wij diverse woningen en bedrijven in Amsterdam en Amstelveen mogen beveiligen en ook in Uithoorn zijn wij bekend. Homan Beveiliging is actief in de provincies Utrecht en Noord- en Zuid Holland.

Alarmsystemen

Bij Homan Beveiliging werken we niet met standaard oplossingen en dus ook niet met standaard tarieven. Wij komen altijd even bij u langs om uw situatie te bekijken en maken dan een vrijblivende offerte.